2016-08-24 208 浏览
TKO人想食泰国菜,但平价既真系冇乜选择,不过依间中下价既都唔错差不多1点去到,个场差不多满座。不过我同友人两人食,唔洗等位个人超超超钟意食生虾,因为卖生虾要拎牌,唔系间间泰国餐厅都有卖,所以今次拣冬荫公公生虾有6只,个人欣赏佢会冰镇上(真系一大旧冰~~冇悭皮),每只都配有生蒜同红青辣椒,较黏同会痴牙,我个人好钟意!不过酱汁较酸。生菜包肉冇乜惊喜,胜在肉碎较多,多到可以拎黎捞饭😂烧春鸡半价中,16蚊仲有个脾食,几正!虽然啲肉唔太嫩,但咁既价钱要求唔可以太高😛最后叫左碗午巿米线,个猪骨汤底真系好有惊喜!好香口,不过都系味精汤,唔好饮太多😂😈 加三蚊要埋杯冻奶茶(少冰),好饮!有茶记既味道,但同行友人话偏甜啲野食5分钟左右就开始上,好快手。服务既话就冇乜,见到食晒都冇黎收野(可能啲野食够摆),但叫到拎野都好快俾到,不过不失。两个人食到极饱,总共216蚊。p.s. 第一次打食评 keke

生菜包肉冇乜惊喜,胜在肉碎较多,多到可以拎黎捞饭😂

两个人食到极饱,总共216蚊。

p.s. 第一次打食评 keke
生虾