2019-07-14
住系丽豪酒店,热到无咩胃口,10点几先想食野。。甘行下行下见到呢间门口,6蚊两,鸡粥10蚊。。ok 啦入去试下入到去坐底,我都未掂个餐牌,一轮嘴又蒸条鱼,又话豉汁圣子。。。我地话睇下先,块面转色快过美原发彩。系立刻变色。好啦,叫左1个特价鸡粥,1个宵夜$58蚝仔煎旦,1个58浓汤杂菇浸时菜,一份特价虾。。好啦鸡粥黎,2块鸡,其中一件鸡尖!,个粥一D味都无,绝对似盐焗鸡D下难位,放2旧加白粥。。跟住个浸菜,极品,D菜半生熟,菜头唔切,仲完全无味,要加煎旦蚝果D鱼露都无味个蚝仔煎旦,D旦好散,原因蚝无出水,又醒又多水,搅到D旦希到夹唔起好啦,最无技术既白灼虾,叫果时问我要几多,甘2个人一斤罗,佢落完单返转头话每人最多4两,,好吧!就4两罗(这时已食紧粥)上啦。。原只虾,有D都ok既,但虾肉明显系梅唔爽,4两有11只,有2/3只虾头调调fink2只手指一拉虾头D水全部出晒,你食理我份!极到中伏
2只手指一拉虾头D水全部出晒,你食理我份!
极到中伏