L'AMOUR

实呢间野点食都唔似米芝莲团队。。。首先见到间餐厅嘅装修劲似大陆啲超级老土嘅西餐厅🤔啲枱凳一字排开好似speed dating 咁,大萤幕都系播紧夏威夷风景嘅片真系笑死😂够胆死话每一个位都系打卡位我哋四个人入到去坐低叫嘢饮𠮶阵叫每位收费嘅普通水喉水,过咗几分钟侍应同我哋讲冇水喉水😂咁唔紧要我哋就叫咗支矿泉水,不过过多10分钟左右见其他客都有上到水喉水比佢哋 咁算啦,叫埋嘢食等咗35分钟先上左个街市质素嘅提子包、沙律同埋怀疑系金宝汤嘅汤,等多10几分钟再食埋个劲咸嘅意粉先上主打嘅生蚝。生蚝望落去唔错,睇落系真系有三款嘅 但系只只都淡而无味🤔冇错呀!就系每一只都冇味!每一轮都要等翻咁上下时间,眼望90%嘅客都系度等紧 而啲侍应好多都喺度玩紧电话。去到主菜嘅部份都真系好麻麻,叫5成熟嘅牛柳比1成熟嘅肉我地都算,食落去有啲粉粉地嘅质感🤢其实成餐饭除咗等 都系等🙃野食又难食 真系失望到想走🫠最后成餐饭埋单计埋原价嘅+1服务费(餐厅自称原价$1188/每位),埋单每人要$595。。。呢个价钱真系宁愿去食酒店自助餐好过真系唔好贪平信乜鬼野米芝莲团队,门口唔贴米芝莲星星真系唔好信,请我都唔会再嚟多次😡
实呢间野点食都唔似米芝莲团队。。。

真系笑死😂够胆死话每一个位都系打卡位