2024-01-19 57 浏览
一直有食开泰巷,今日一去发现已经转咗招牌都心知不妙,冇办法老人家已经坐低咗,费事转餐厅,一坐低就系咁推销佢地$555购物现金券,又话好抵好抵,一个烂鬼礼盒同埋两罐鲍鱼,再加一堆现金券,见店员推销得咁落力,唯有俾钱.叫咗几个嘢食如下👇🏻猪颈肉沙律份量已经唔系多,味道仲要咸到超晒标冬阴功汤分量出奇地少,只系两个大人饮都唔够,味道当然唔系正常冬阴功嘅味道啦,应该都系现成攞货.香茅鸡翼虽然有六只,但系都系细得可怜同麦当劳啲香辣鸡翼差唔多size,味道都系好咸,而且啲肉质唔知点解好淋,一啲香脆感觉都冇烧鸡肉炒贵刁上到枱系明显唔系即刻炒已经摊冻咗,夹起上嚟仲痴到一嚿嚿,啲鸡肉唔使讲都系冻冻地㗎喇食到一半我个女已经觉得啲嘢唔啱食,我有叫多半只海南鸡加油饭一上枱都个卖相非常差,已经唔想影相啦,其实碟鸡都要$128仲要加$25个饭,份量已经少,只鸡仲一啲脂肪都冇,肉质鞋口同食急冻鸡扒冇分别,讲埋个油饭先至嬲,个饭明显系两兜饭混合(有软有硬),再如啲黄色嘅油落去而且一啲香味都冇我绝对唔会再帮衬呢一间餐厅

叫咗几个嘢食如下👇🏻
猪颈肉沙律
份量已经唔系多,味道仲要咸到超晒标

冬阴功汤

香茅鸡翼

烧鸡肉炒贵刁

食到一半我个女已经觉得啲嘢唔啱食,我有叫多半只海南鸡加油饭

我绝对唔会再帮衬呢一间餐厅
2024-01-19