2016-04-06 1280 浏览
我咁耐都未试过嬲到要写食评,我唔知食紧鸡煲定食紧鸡骨煲,叫一只鸡,四个人食,份量少不在话下,全部都系冇肉食既部位(鸡颈,鸡脚,鸡背,*一只鸡翼*,鸡转弯位,鸡锤最尾果个部分等等),都要四个人一下子就食完,每人都系食左三四件左右,食食下就觉得奇怪喇,会唔会系落错左系半只鸡呢?随即问下,佢话系一只鸡,解释系预先准备好鸡件,如果一只鸡就大约1.6g左右,即系廿件左右,我地话好多都系鸡颈等冇肉既部分,佢话你指紧果个唔系鸡颈,好,系我唔识野,但系果条野得块皮,冇肉架啰,我地知再争论落去都冇结果,于是算数沉住气,我真系唔知你有肉既地方去晒边,系未用晒黎煲汤,仲要收人三百几蚊,真系返到屋企条气都未顺,你话只鸡既size细都冇所谓,你成锅都系d最冇乜肉既地方就真系过份啰,我真系完全觉得下面既正评系打手,下面负评既同我地遇到既一样,真系唔好信正评!唯一一样野抵赞既系d员工服务好好,但得服务好系冇用,都要物有所值同食物质素要好啰,你唔好用正评氹人黎中伏啦,咁都开到两年,真系平时呃到唔少人黎帮衬