🎀⚠️中伏 完全唔值60蚊的芝士蛋糕🎂🎀#pickyme_中伏系列🕯️店名* #A1bakery #英王面包店🕯️🔮地址* 旺角亚皆老街8号朗豪坊地库2层2号舖 🔮🗾分店地区🗾 各区均有分店💰价钱$60➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_甜品#pickyme_蛋糕➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🍽️食物质素🍽️👀评分💖💖🪄焦糖芝士蛋糕甘岩有张礼卷系手 见到呢个60蚊嘅芝士蛋糕好似好吸引 焦糖面 仲要都几大个😗 补返十蚊 即刻买咗佢返去! 果然期望越大失望越大 如果佢系普通人handmade整嘅 我觉得就冇乜问题 但系作为一间咁多分店嘅西饼店 佢哋质素真系好差😐 唔讲以为系学徒整 首先佢个焦糖面太厚 冇𠮶一种玻璃面嘅感觉⚠️ 另外佢嘅 芝士太松散 冇咩芝士味 饼底嘅都系食得出好求其嘅消化饼底 即系自己整到𠮶啲 饼底压得唔够实 总之食落去嘅口感好一般 芝士唔够细腻😪😪 试过将个蛋糕摆落雪柜雪返一日 睇下会唔会好啲 说完之后个芝士蛋糕系似样少少 芝士质感比较实净 但系佢个饼底硬到切唔开😂😂(5个💖为最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
🎀⚠️中伏 完全唔值60蚊的芝士蛋糕🎂🎀

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍽️食物质素🍽️

👀评分💖💖
🪄焦糖芝士蛋糕

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️