2017-07-22
见到有咁多个好评,以为好正啦⋯😔啲好评都唔知真定假架!😡我住系隔离村的,知道新开咗新餐厅,即刻上嚟睇吓啲评价啦~见唔错咁!上星期特登行过去食晚餐,19:00卡位已full,我地2大1B,因为呢度冇BB椅,所以一定要等卡位⋯等了十分钟左右有位,价钱唔平!谂住味道唔错啦,点知都系一般般😒个和牛炒饭少到呢⋯$78得一碗仔咁!得几粒肉味道同餐记差不多,重味精味⋯海老叉烧汤稻庭$128,一上枱暖的⋯不热,汤有腥味,叉烧系旧肥肉,虾梅的⋯😡都唔知点解要买百几蚊碗!安格斯$188,份量又系好少,味道普通冇特别,啲配菜菇系苦的软壳蟹卷$88,味道0k~三文鱼,三文鱼腩,鳗鱼,带子寿司,味道普通正常冇特别总括份量少!2个大人一个岁几BB,$722系唔饱的!😤呢个价钱味道又麻麻!真系冇下次啰!多好评唔一定好,亲身试过先知道⋯😓Ps:呢度冇BB櫈架,有BB要谂过先去
啲好评都唔知真定假架!😡
软壳蟹卷$88,味道0k~
三文鱼,三文鱼腩,鳗鱼,带子寿司,味道普通正常冇特别
多好评唔一定好,亲身试过先知道⋯😓
Ps:呢度冇BB櫈架,有BB要谂过先去