冒名而来,怎料中伏!星期五晚放工,七时半去到,门外无排队,但要等。我们拿了等候号码,后来有两位女仕在我们后面拿飞。不久,有个阿婶待应出来问:你地边个先?我们还来不切反应,她已向两位女仕说:你地!想带他们进内。我呆左,点解唔叫号码?那拿飞来干么?好采两位女仕有discipline,主动说是我们先。第一印象已差落单更是不悦。又是阿婶待应,我们举手示意落单,她大叫:俾一分钟我! 我地等啦,然后佢又大叫:其实落左都做唔切架啦,唔使咁急落。我又呆左,我们没有催你哦,同埋做唔切就唔落单? 第一次听。未完,落单时阿婶待应服务态度之差去到一个点。我们点了鳗鱼蛋包饭,佢sell我地加18蚊转流心蛋,我谂左半秒,佢竟然话:快啲啦!!态度之差。。。我地话唔要流心蛋,佢又话:咁出名都唔要!?。。。。劲嬲,唔要咪唔要啰 (后话,唔少食评写流心蛋根本唔流)。然后我们想点海胆玉子烧,佢差啲落错海胆蛋包饭。。。。我唔想再讲。。。食物方面,卖相是不错的。海胆玉子烧ok滑,有蛋汁,但无甚海胆味。鳗鱼蛋包饭超难食,鳗鱼很少,鳗鱼味很怪,饭太湿太多汁,而汁很难食。我们其实不饱,但不想再食。。。埋单走。。。怪不得星期五都不用排
冒名而来,怎料中伏!

。我们其实不饱,但不想再食。。。埋单走。。。

怪不得星期五都不用排队,其实蛋的execution唔错,可惜被味道和差的服务糟蹋了。不会再来。
2017-02-24