<Show Time Sports Bar> 📍尖沙咀🔸Unexpected高质烩牛面颊 🤤🔸唔单止睇波,仲可以笃波同掟波,掟堆镖都仲得添啊!🎯🏓朋友约尖沙咀诺士佛台饮嘢。夏天热屎辣辣 🥵 真系千祈唔好叫我坐门口饮嘢,饮野都去系去楼上酒吧叹冷气梳乎梳乎 ~ 🌬️ 小妹志不在酒 🙂 志在于食!所以就拣咗一间OpenRice多人赞嘅酒吧餐厅,试试佢!由于时间尚早嘅关系,Surprisingly唔算好人,同埋大家都系食野嘅 ☺️ 餐厅环境都唔会太嘈,两个麻甩妹倾偈都唔洗好大声。餐厅日好多个大电视播足球,除咗足球之外,仲有得笃波、掟乒乓波同埋玩飞镖。我地叫左一个Dinner set主菜要烩牛面颊同pizza,两个人Share饮饱食醉,埋单都系$430左右 😯 几抵食!慢煮法式波尔多红酒烩牛面颊 (单价$180;跟餐+$25) — 有惊喜!烩得够透,手起刀落,一切就到底 🔪 而且牛嘅面珠墩颇多骨胶原borrrr … 食落有实净嘅牛筋Feel,食完觉得进补左 🤣🤣🤣 (推荐!)香草海鲜薄饼 ($108) — 质素中规中矩冇乜特别,亮眼点系批边几脆,配上Pizza酱料,当配酒Snacks
<Show Time Sports Bar> 📍尖沙咀
🔸Unexpected高质烩牛面颊 🤤
🔸唔单止睇波,仲可以笃波同掟波,掟堆镖都仲得添啊!🎯🏓

香草海鲜薄饼 ($108) — 质素中规中矩冇乜特别,亮眼点系批边几脆,配上Pizza酱料,当配酒Snacks几好送口。

自从Hoegaarden出左Rose呢个味道之后,去亲饮野都一定拣佢 🤭 甜甜地嘅啤酒好易入口,同埋餐厅Happy hours都系$48喳!抵!饮多几杯都唔肉赤!

餐牌:

• 慢煮法式波尔多红酒烩牛面颊