2021-08-19 573 浏览
一个字:咸两个人叫左一份mussel, 一个龙虾带子risotto, 两杯soda同一份厨师推介:卢鱼 食物质素极差全部都好咸,咸到苦嘅mussel 食左几粒发现有一半系无开到口,同个侍应反映佢话帮我地将食剩𠮶拎入厨房再翻热听到𠮶下O晒咀知唔知咩系食品衞生啊?另外,我地就话食左面头𠮶几粒开晒口嘅先见到原来下面𠮶d咁样姐煮𠮶个都唔知咩事?!又会咁岩开口𠮶几粒放晒上面无开口𠮶d喺晒下面?系唔知定想混水摸鱼啊?话帮我地煮耐d等佢开翻口又系搞笑意思即系你拎d未煮好嘅野俾客人?煮完之后,fine,开翻晒口但本身d mussel已经好咸,再翻煮已经咸食唔到我地试左一粒已经放弃 最后一份系厨师推介:卢鱼so-call正常嘅味道,但唔等于好食个汁都系好鬼咸好彩个汁系自己倒,叫做可以落少d控制下味道不过就好贵个侍应同我地推介𠮶阵系无讲几钱所以照order左到埋单先发现极贵 Total: $800 2pplMussel: $148Risotto: $168Soda: $48*2Service charge: $10%即系碟鱼要$308,得手掌咁大,仲要唔好食!!! 尼个价位我对环境系无咩要求fyi张枱好细
一个字:咸

食物质素极差
全部都好咸,咸到苦嘅
mussel 食左几粒发现有一半系无开到口,
同个侍应反映
佢话帮我地将食剩𠮶拎入厨房再翻热
听到𠮶下O晒咀
知唔知咩系食品衞生啊?
煮𠮶个都唔知咩事?!
又会咁岩开口𠮶几粒放晒上面
无开口𠮶d喺晒下面?
系唔知定想混水摸鱼啊?
话帮我地煮耐d等佢开翻口又系搞笑
意思即系你拎d未煮好嘅野俾客人?
煮完之后,fine,开翻晒口
但本身d mussel已经好咸,
再翻煮已经咸食唔到
我地试左一粒已经放弃

最后一份系厨师推介:卢鱼
so-call正常嘅味道,但唔等于好食
个汁都系好鬼咸
好彩个汁系自己倒,叫做可以落少d控制下味道
不过就好贵

Mussel: $148
Risotto: $168
Soda: $48*2
Service charge: $10%
即系碟鱼要$308,得手掌咁大,仲要唔好食!!!

尼个价位我对环境系无咩要求
fyi张枱好细,放3碟野+2杯野饭已经无晒位
其它地方叫正常
侍应主动拎左张凳俾我地摆袋

朋友之前食过觉得好食先推介尼间
今次食完佢都觉质素差左好多
而本人试完之后系 不推介 尼间野
一句形容饭后感:中等cafe收费,重口味碟头饭质素