2019-06-06 243 浏览
中环食晏,真系要搞搞新意思,原来行远小小就会发现新既美食!同价钱仲会reasonable 好多tim ! The willington其实入面都有好几间餐厅!上UG/F就见到呢间标榜‘备长炭’ 忍唔住入黎试下见到佢个lunch menu既价钱一d都唔贵!Angus ribeyes 先系 $168 ja !!! 所以我当然都系叫呢个炭烧牛扒啦!!!餐有汤有salad再加$15有野饮,正呢个蕃茄汤好浓郁!超好味!系忍真制作架!蕃茄味香浓,带小小蕃茄酸,上面再有2粒脆脆包,吸哂d蕃茄汤,超正呀!之后再食返个salad refresh下第一次食炭烧既Angus ribeyes,好特别,上碟时块扒系橙橙地色, 应该加左佢地特制既sauce 吧! 闻落有阵阵炭烧香味 !!! 呢个lunch 真系超正无得顶 ! 叫左medicum , 烧得岩岩好 ! 肉质都几软熟 ! 啖啖香既炭烧肉味, 好似BBQ咁 ~ 最钟意, 不得不既系佢既地chips !! 炸得超香口同小小脆身, 超正呀 !!! 仲再有salad on side , like it so much ~!lsat but not least

见到佢个lunch menu既价钱一d都唔贵!
Angus ribeyes 先系 $168 ja !!!

所以我当然都系叫呢个炭烧牛扒啦!!!

餐有汤有salad再加$15有野饮,正
呢个蕃茄汤好浓郁!超好味!

之后再食返个salad refresh下

呢个lunch 真系超正无得顶 !

lsat but not least ...饮埋杯hot coffee .....what a wonderful lunch ~
  • Angus ribeyes