2023-06-26 23 浏览
呢间数码港既餐厅都系以简约设计为主,简单既设计就已经俾到顾客好舒服既感觉。前菜先试呢个加钱Upgrade既布拉塔沙律,沙律中间就系一旧好大旧嘅布拉塔芝士,好新鲜好香,芝士味好重,食得出羊奶芝士既味,蕃茄同埋下面嘅青酱都配合得好好,咁样食唔会太溜,反而几开胃!主食叫佐两个意粉,一个系布拉塔芝士蕃茄大通粉,浓厚嘅芝士同蕃茄系最夹嘅,意粉除咗用蕃茄酱整亦都真系有新鲜蕃茄,所以味道都好新鲜好天然,通粉更加吸收到啲汁嘅味道,成个意粉酸酸甜甜,都系好开胃!另一个就系意式肉酱大通粉,呢个嘅肉酱整得好好,啲肉好腍,口感好好,亦都有好多芝士,味道浓香,同啲通粉都系好夹,食完成口都系芝士同埋肉酱嘅香味!