2022-05-30 969 浏览
番工既日子,中午食大餐一定有系事做,而今次就系farewell饭。Mr Steak半自助餐都出哂名,今次黎到发现set lunch都好似几吸引wo。set lunch包沙律、汤(自己去自助bar区拎)、饮品、主菜同甜品,非常丰富,完成唔输半自助。同行友人3个都拣左set lunch。沙津非常有惊喜,好新鲜,有大只既虾,主菜我就拣左一碟非常多肉既,有鸡扒、牛扒、肠仔、带子,配菜有薯蓉。牛扒叫左7成,有少少overcook,朋友叫5成就好好多啦, 其他野都几好味,重点系份量非常有睇头,就算比较大食都应该系会饱哂。配菜薯蓉一d都唔马虎,几滑。甜品就弱鸡少少啦,细碟既程度一口可以食完,唔记得左影相,可以自己去体验下。
2022-04-29
午餐