2016-04-22
得闲同fd子打边炉吹水 吉野家最佳 正正子 又无人赶 慢慢食 份量岩岩好 又吾洗俾百几蚊去食到自己饱到撑死芝士竹轮锅 $52.9大食啲就可以嗌粉丝(话紧自己?) 不过个量真系多到我食净半锅粉丝 佢整熟左会变劲多 𩠌入面最爱系芝士竹轮 但之前自己买料打边炉先知原来出面一包得几粒都要15蚊好似 相对好贵啰 而蟹柳吸晒啲汤既味 入味又嫩 加左辣椒落去 辣辣地几爽 但依间吉野家得一种锅 无海鲜个啲其他选择 所以吾系甘多人打边炉 平日去到8点先多人泥食 但基本无乜人系后面吹你交枱鳗鱼饭$82+$2转冻奶茶+鲭鱼$16😮见佢全线都有得食 就叫我既鳗鱼控既朋友去食 食个吉野家承惠100大元咩概念 依家话你知 不过吉野家既鲭鱼真系几好食2块鳗鱼铺面但量泥讲真系几少下 因为都颇薄 鳗鱼底有大量烧汁 鳗鱼有入口即溶既感觉既 但依个价钱真系吾值 虽然系朋友食既 但我见到个样都觉得overpriced唐扬炸鸡饭 $40有frd嗌左依个 40蚊晚餐价位接受到 但佢既炸鸡量我完全接受吾到 好少下 同饭既比例吾match 不过炸鸡吾厚粉 又够咸味 ok既 配以只有微辣辣汁 还可以 但吾岩男人食 我个女仔朋友食完都觉
大食啲就可以嗌粉丝(话紧自己?) 不过个量真系多到我食净半锅粉丝 佢整熟左会变劲多 𩠌入面最爱系芝士竹轮 但之前自己买料打边炉先知原来出面一包得几粒都要15蚊好似 相对好贵啰 而蟹柳吸晒啲汤既味 入味又嫩 加左辣椒落去 辣辣地几爽 但依间吉野家得一种锅 无海鲜个啲其他选择 所以吾系甘多人打边炉 平日去到8点先多人泥食 但基本无乜人系后面吹你交枱 鳗鱼饭$82+$2转冻奶茶+鲭鱼$16😮
2块鳗鱼铺面但量泥讲真系几少下 因为都颇薄 鳗鱼底有大量烧汁 鳗鱼有入口即溶既感觉既 但依个价钱真系吾值 虽然系朋友食既 但我见到个样都觉得overpriced 唐扬 炸鸡饭 $40
有frd嗌左依个 40蚊晚餐价位接受到 但佢既炸鸡量我完全接受吾到 好少下 同饭既比例吾match 不过炸鸡吾厚粉 又够咸味 ok既 配以只有微辣辣汁 还可以 但吾岩男人食 我个女仔朋友食完都觉得饱 但就剩低左啲饭 因为吾够𩠌送
吉野家系不时会食番既连锁店