2024-04-28
最近试咗间网上评价好高嘅Pizza店,但系真系好失望㗎。佢哋嘅Pizza同意粉真系好差劲,而且价钱都好贵,中晒直升机🚁🚁🚁🚁🚁头先先讲佢哋嘅Pizza,味道真系无聊到爆。饼底干干地,一点弹性都冇,酱料更加冇味,上面嘅料都好少。整体嚟讲,呢个Pizza就系无特色,同普通快餐店差好远。然后,佢哋嘅意粉都一样劲差。我拣咗个千层面Lasagna,但系酱料根本冇新鲜味。加埋份量少得可怜,一个人食都唔饱,真系好令人失望。当佢哋咁嘅质素,竟然敢收咁贵嘅价钱,真系唔识摆明。总括嚟讲,呢间Pizza店真系令我好失望。佢哋嘅Pizza同意粉好似超市急冻货色,但价钱就好贵。真系唔明白点解有人会咁高评价佢哋。如果你想食好味嘅Pizza同意粉,我真系建议你揾其他选择,呢间店绝对唔值得考虑。