1. 椒丝腐乳卡邦尼意粉腐乳味完全融入咗个酱汁度,但又唔会浓到抢晒个味,我谂唔钟意腐乳味既人都会食得落;配料有流心蛋黄、椒丝、烟肉、腊肠,同腐乳风味好夹又令到成件事味道好平衡;意粉煮得软硬适中,d酱汁挂晒系意粉度唔会水汪汪;但都有可能食得多会觉得有d腻。整体而言系创新得黎唔冲突同好食既。2. 红酒烩牛肋条配白饭牛肋肉焖得都算淋同仲keep到口感;个汁唔会咸而且肉都入到味;肉既量都唔少但个人觉得男仔会想要多d饭lol;整体都几好食,lunch 68蚊算系几抵食既一个饭。3. 腐乳咸蛋黄炸鱼皮虽然食唔太到腐乳味,但咸蛋黄味都劲香而且唔会死咸;炸鱼皮口感好好,有一定厚度,即使放到食完餐饭都仲系脆,非常惹味。4. 焗南乳猪手猪手外层焗到劲脆,但内层d胶质仍然keep到好烟韧,连埋d肉越咬越香又唔会咸;隔离仲有d应该系南乳+沙律酱?猪手点住黎食就无咁腻,另有一番风味;一份都好够两个人食,猪手爱好者必点!5. Lau White好有趣既饮品,饮到话梅味+苏打水+咖啡;老板话饮到第三啖就会爱上呢杯饮品,但我第一啖就觉得几好饮😂。非常创新既味道,值得试下。
1. 椒丝腐乳卡邦尼意粉
腐乳椒丝卡邦尼意粉