2019-02-13
同老公成日行经呢间中国风格既餐厅一直都好想试,今日终于走入去试一试!西餐为主,但餐厅内外为中国风格,十分别致有特式,播放住柔情既英文情歌,十分有情调!先黎个小食「水牛城鸡翼」$68鸡翼香胞可口,加上芥末酱一齐食好开胃!再黎个「蒜味蕃茄芝士意粉」$68意粉上铺满我至爱既芝士粉,整个意粉有蒜香味外仲有超浓郁既芝士,蕃茄食得出新鲜似是采用有机蕃茄,整个意粉都十分出色!最后黎个主打菜「安格斯西冷」$420老公唔食太生,但我又觉得西冷要5成先好食,原本落单时叫左8成,最后厨师好好人行出黎问多最后决定要8成?我话想要5成,老公最后话7成都可以,厨师话7成帮你整到无血水啦!呢个厨师超利害,真系无血水,而且老公仲接受到,真系难得老公食得到,仲可以成块食哂🤣西冷虽然7成熟,但肉质仍然嫩滑多汁有口感,沙律菜一样美味香甜!
先黎个小食「水牛城鸡翼」$68
鸡翼香胞可口,加上芥末酱一齐食好开胃!
再黎个「蒜味蕃茄芝士意粉」$68
最后黎个主打菜「安格斯西冷」$420