餐厅: 北京老家
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 北京老家
资讯:

2021-12-30 1799 浏览
比老豆放飞机自己一个喺尖沙咀揈下揈下醒起好耐冇食过北京老家一支公就上咗去可能因为我2点先上去食饭已经过咗lunch hour餐厅得返两三张台客人环境真系100分个场几大 装修行古典中国风超靓鱼鱼台一路饮茶 一路隔住玻璃观赏鱼仔 心情都靓D MENU星期一至五 午市套餐 (星期六日 公众假期要$12/位茶钱 好似仲有加一服务费)我拣咗 午市小菜餐B5 - 慈溪牛肉手擀面 $55有例汤 3粒白菜水饺  (可以要韭菜饺 或 春卷)分量系几多相信正常人一定食得饱小女子一个人就食唔晒喇我隔离个客人仲夸张饮下茶 饮下汤 食埋饺子就饱咗要打包个主菜 (呢个真系有D夸张)开头想话佢小器 D牛展薄切经我点算 有7块咁多唔小器啦~而薄切已经够食因为牛味重软硬适中可能薄切食多几块好过厚切食少几块D手擀面口感筋韧几过瘾我好满意个lunch食完个lunch 叹咗壶茶又冇人催我埋单一个人慢慢hea下埋单只系$55免茶芥 免加一尖沙咀是但一个茶餐厅都应该超过$55但好难坐得有佢舒服装修又靓可以比你慢慢饮茶尖沙咀打工仔路过不妨上黎食个lunch真系好抵食如果果日唔忙可以忙里偷闲
比老豆放飞机自己一个喺尖沙咀揈下揈下

一路饮茶 一路隔住玻璃观赏鱼仔
心情都靓D

MENU
星期一至五 午市套餐
 (星期六日 公众假期要$12/位茶钱 好似仲有加一服务费)

我拣咗 午市小菜餐
B5 - 慈溪牛肉手擀面 $55
有例汤 3粒白菜水饺  (可以要韭菜饺 或 春卷)
分量系几多
相信正常人一定食得饱
小女子一个人就食唔晒喇
我隔离个客人仲夸张
饮下茶 饮下汤 食埋饺子就饱咗
要打包个主菜 (呢个真系有D夸张)

开头想话佢小器
D牛展薄切