2024-06-05
平日晚上来食竟然唔洗排队⁉️以往几次同一时间黎系劲多人排紧,基本至少排一两个钟,我都觉得奇怪,我竟然可以做第一个攞飞,重要见到有不少吉枱。果然服务、食物质素不似预期😡😡👎👎👎一坐底就俾人收走menu,俾个QR code你落单。张纸上面重手写定截单、离开时间(依家改咗得两个钟),加埋职员再三强调一个钟前就截单,感觉系赶人快快食完好走,重chur过食放题😡🔥‼️成晚就系不停俾人赶,催催催!而间餐厅系未full家😀食物质素都比以前差咗👎💢💢❌咸蛋黄薯条,份量、味道正常,最惊喜系佢炸到超!级!油!!!钟意热气同食油既可以一试。坐成晚都见到有吉枱,d员工多到一字排开企响bar枱前倾计,都几得闲😀全晚无加水无纸巾都无员工主动serve你😀👎一个钟前准时吹你last order,好急俾埋张单你。大家都好无瘾就唔叫甜品,以前每次黎都必点,依家可以悭返😀 👎👎真心以前系值得去食,但依家呢个质素,咁既价钱系当人傻仔,性价比极低‼️唔会再去‼😡😡😡️大伏!
果然服务、食物质素不似预期😡😡👎👎👎
成晚就系不停俾人赶,催催催!而间餐厅系未full家😀
食物质素都比以前差咗👎💢💢
全晚无加水无纸巾都无员工主动serve你😀👎
一个钟前准时吹你last order,好急俾埋张单你。