2023-12-08
今日同福中学同学喺元朗食饭聚会,呢间餐厅喺御庭居地下,我哋嚟食佢呢个任食麻辣鸡煲和火锅,有超级多嘢食。餐厅嘅装修非常有特色,充满霓虹灯招牌,好有香港味道!美味指数😋😋😋😋😋环境指数🩷🩷🩷🩷🩷服务指数👍👍👍👍🍲天气开始冻,食羊腩煲就一流,一煲唔够食可以再添,餐厅超慷慨,呢个羊腩煲系无限添加㗎!羊腩肥肥白白,充满健康嘅油脂,羊肉够晒香,肉质柔软又多汁,用左枝竹,马蹄和冬菇一齐炆,惹味道不得了!🍲麻辣鸡煲又系任食,鸡煲够辣又够麻,鸡件够晒肉滑捋捋极之惹味,用嚟送饭一流😋,一上枱未食都已经闻到香味啦!🍲花雕醉鸡煲(一次性),呢个煲有超香嘅花雕味,啱晒钟意饮花雕又钟意食鸡嘅人,酒味超浓郁,酒令鸡件更加滑,食完真系有少少醉。🤭🍲食完两个滋味煲,跟住就再打边炉,有一个免费汤底🍅,咁就拣呢个有营蕃茄薯仔汤🍅,酸酸甜甜可以消化下,继续拆餐劲。火锅材料有肉类,海鲜类,丸类,蔬菜类,小食类等等。竟然连安格斯牛颈脊都可以无限任食,我哋仲食咗虾,蚬,海鲜新鲜又鲜甜,蔬菜清清爽爽有多水份,有菜类,菇类和瓜类,仲有香脆可口嘅炸鱼皮
环境指数🩷🩷🩷🩷🩷
服务指数👍👍👍👍