2015-07-25 602 浏览
好耐冇去过屯门晚饭了,突然好怀念中学时常吃的油豆腐拼上海排骨粉丝汤,超正👍👍一坐低 我同友人 谂都唔洗谂就已经知道要叫咩野一轮嘴地叫左好几样野食,楼面叔叔仲问「你2个女仔食唔食得晒架」然后我当然亦都谂都唔谂地回答「当然食得晒啦」呢度既楼面 其实咁多年都几nice 唔错唔错我叫左油豆腐 上海排骨 炸馒头 炸鸡翼 豆腐花 豆浆 酸辣汤净云吞 超满足👆足料油豆腐粉丝汤 超够味,唔怕粉丝入唔到味 因为佢唔会姑韩 永远放好多好多雪菜/炸菜比你👍👍👍上海排骨 唔知点解 佢可以炸到咁好味 😂😂 甜甜地 点豆瓣酱一流😋其实我一向爱吃炸馒头 点炼奶 小朋友首选爱吃炸野甜野 就一定要叫😂😂仲有个鸡翼 其实我好少晚餐拣呢间野 可能习惯左午餐先可以食呢度😂😂 埋单好抵2个人$1xx咋酸辣汤云吞水准好似差左 稀左 唔知系夜晚好生意左少料左定系咩呢🙈豆浆 痴饭 系绝配 好耐冇食过 痴饭食味道依旧好味 足料👍

一坐低 我同友人 谂都唔洗谂就已经知道要叫咩野
然后我当然亦都谂都唔谂地回答「当然食得晒啦」
呢度既楼面 其实咁多年都几nice 唔错唔错

上海排骨