2017-05-25 106 浏览
平时经过茜廊,印象中都系卖面包呀三文治个类,唔多觉眼有正餐食,见今日有兴致就试试佢啦!去到门口睇一睇,见到menu都几岩心水,价钱都合理,再由waiter带位入座我坐系餐厅既卡位,隔离有落地玻璃窗,比啲自然光透入黎,唔错唔错,几舒服!好肚饿呀!一入到去忍唔住要即刻嗌野食!等左唔算耐,大概十分钟咁上下就有野食啦首先黎左蒜蓉包同个汤先~可以拣红汤或者白汤,识饮一定饮红汤!!相较其他餐厅,呢度碗罗宋汤真系几足料!饮落酸酸甜甜有少少辣,仲有唔少蔬菜同牛肉食,唔错唔错,够哂开胃~跟住就到个意粉讲真,个意粉一黎到系有少少失望,个卖相同我想像中有啲出入...点知食落口又ok㖞意粉偏'林'身,有唔少蚬肉,而蚬肉食落都爽滑无沙,唔太重蒜味,阵间唔洗惊口臭但意粉有少少太油,如果改善返应该会好d~食食下又有d口渴,所以加钱嗌左杯特饮呢杯朱古力雪香上面有唔少cream同埋syrup,连个杯身都有,哈哈几有心机㖞!不过因为最后太饱,所以饮唔哂

好肚饿呀!一入到去忍唔住要即刻嗌野食!
等左唔算耐,大概十分钟咁上下就有野食啦

首先黎左蒜蓉包同个汤先~
可以拣红汤或者白汤,识饮一定饮红汤!!

跟住就到个意粉

点知食落口又ok㖞

但意粉有少少太油,如果改善返应该会好d~

食食下又有d口渴,所以加钱嗌左杯特饮