今日系铜锣湾食完饭之后心血来潮想食yoghurt😋仲记得中学嘅时候frozen yoghurt好受欢迎,开到周围都系...但系而家就逐渐减少😟中学嘅时候已经好钟意食Yo Mama,谂起皇室堡有就即刻去🤗size有分regular同large,而味道而家就有原味,榴梿同earl grey tea☕️以前见到有新味或者一啲特别嘅口味都会好想试,但系最后都会发现原味始终都系最好食😆所以我哋今次都系照嗌咗原味~配料方面就拣咗orea碎、蓝莓同杂果脆米...orea碎就唔洗多讲,我谂好多人都系佢嘅fans🤣而蓝莓都几甜,令到个感觉好fresh😇杂果脆米可能平时比较少人拣,但系诚意推荐大家试下!杂果即系唔同嘅水果干,再加上脆米,令到成个口感层次更丰富🥳

2019-09-04