2019-12-26 211 浏览
佛跳墙里面非常之多馅料 , 有 鲍鱼花胶海参, 非常足料, 饮呢个汤头, 非常之清甜, 真系真材实料最正嘅就系有任食嘅片皮鸭, 片皮鸭系即切嘅, 加咗薄薄嘅饼皮, 加啲蜜瓜, 加京葱, 再加青瓜,口感非常之丰富 , 片皮鸭切到薄身 脂香浓郁石岐乳鸽, 炸到非常啲脆, 肉质鲜嫩又多汁萝卜金钱肚, 辣辣地, 用咗五香再加八角, 个萝卜吸收晒酱汁, 非常之正清酒浸海虾, 海虾嘅肉质都非常之实净, 又弹牙, 有淡淡的酒香, 丰富味道上汤净云吞, 云吞细细粒, 份量啱啱好, 可以照顾我, 食多啲其他唔同种类嘅食物鲍汁凤爪, 再加沙姜凤爪, 两者都好正, 有 丰富骨胶原嘅凤爪, 真系非常吸引, 而沙姜小微辛, 十分之惹味

石岐乳鸽, 炸到非常啲脆, 肉质鲜嫩又多汁