2017-09-05
门外招牌'晋家门',一个别出心裁既名字,细看门外餐牌,店内主打系西餐。入到店内,看得出装修亦花了一番心机,用中式为主题,空间感濶落,亦都坐得好舒适。芒果热情果沙冰$50,首先点返杯饮品消暑,每啖都渗透出香浓既芒果味再配上热情果香,正~田园沙律$68,新鲜蔬菜,大大碟,价钱划算,大热天时,感觉好清新~珍宝带子墨汁意粉$108,带子超大粒!衬上墨汁意粉,加上白色既酱汁,整体卖相好靓,令人食欲大增。香辣肠薄饼$78,价钱实惠,味道唔错~芝士洋葱烟肉焗薯皮$68,浓浓既芝士香味,再加上洋葱烟肉,焗既时间恰到好处,正!紫薯草莓窝夫$88,之前有朋友介绍过呢间既窝夫,今次黎到点可以错过,卖相已经好吸引,好好味总结:价钱实惠,味道唔错,坐得舒适,交通方便,亦适合相约朋友聚会。
香辣肠薄饼$78,价钱实惠,味道唔错~