餐厅: 浦東晉家門
资讯:

2016-08-03 2163 浏览
老实讲睇门面 会以为呢间系一间中式食点当然你知道一行入去 你就知道系另一回事再坐低 你就会睇得出店主应该俾左唔少心力去设计成间舖今晚其实唔系叫左好多野食  但系真系种种都好好味龙虾忌廉汁煮海鲜意大利饭其实呢个意大利饭系店员极力推荐俾我地表示佢地所用既系真系意大利饭   唔会话好软林林 会比较有口感而对于热爱意大利饭既我黎讲 都知道地道既意大利饭系比较有咬口食得出佢地个龙虾忌廉汁加左少少蒜落去  成个饭更加色香味俱全!!黑松露菌什菇薄饼又成功收集多一款黑松露食品   焗出黎个饼抵脆扑扑  好好味芝士洋葱烟肉焗薯皮唔好话我唔提大家  千其唔好学我地咁 慢慢食哂面既配料先食落去一定要记住揾刀切到底 连埋薯皮咁食如果唔系就好似我地咁  静食薯皮嫁喇饮品 叫左两杯沙冰一杯系OREO沙冰  一杯系热情果沙冰不过不失 天时暑热  整返杯真系冇得输紫薯草莓松饼老土D讲句  真系强力推荐呢个甜品连我呢个唔系好好甜品既人都会密密手咁去食雪糕有几种口味俾你简而重点系其实佢既紫薯其实放左系松饼入面在捞埋少少雪糕黎食   真系好好味埋单每人200松倒喇  每种食品都有一定质素下次再黎都一定会再食个松饼!!
老实讲睇门面 会以为呢间系一间中式食点

而重点系其实佢既紫薯其实放左系松饼入面
在捞埋少少雪糕黎食   真系好好味
埋单每人200松倒喇
每种食品都有一定质素
下次再黎都一定会再食个松饼!!

• 紫薯草莓松饼