2023-06-01
行到附近肚饿揾餐厅,本身见到隔离靠得住嘅招牌谂住行过去食,不过见到呢间好似特别啲有好多唔同种类嘅小菜,就谂住试吓啲分店少啲特色小小嘅餐厅两个人食,因为朋友唔系好肚饿所以唔买二人餐咁多嘢睇落价钱好似合理,不过食完就觉得浅尝一试就OK呢度嘅餐厅人流唔多,可能啲人出咗去玩,所以坐得好舒服好宽阔,又有好多卡位而且侍应嘅服务态度非常之好醉鸡好似几吸引,但系因为中午嗌咗又系醉鸡,所以今次试吓佢嘅驰名查鸭我怀疑系我见到𠮶班店员求其推介🤣🤣识落几香口几好味,不过食食下一首觉得其实系烟鸭胸嘅味道😂😂😂而且非常细只,两个人好快share完将查鸭呢味𩠌其实真系一般, 上次食潮州嘢都谂起经历过🤣🤣都系觉得自己食紧烟鸭胸夫妻肺片真系完全唔值得叫!如图所见极差,虽然我叫佢酱汁冥想,但系我想讲牛肚同埋牛展非常之干身完全不新鲜,就像说动好耐嘅食物拎出来,而且仲切得好薄好薄好薄,分量亦唔多,底下好多青瓜丝😅虽然啲青瓜丝好新鲜😅😅😅😅不过完全不值得吃…. 麻辣酱在旁边另上..也极为普通海味集材煲非常清甜,个汤似鱼汤,感觉没有太重味精菜嘅份量其实唔多,而且冇通常都会有嘅西兰花海鲜份量不多,有带子,虾,少量鱿鱼丝不过我就觉得
呢度嘅餐厅人流唔多,可能啲人出咗去玩,所以坐得好舒服好宽阔,又有好多卡位而且侍应嘅服务态度非常之好 醉鸡好似几吸引,但系因为中午嗌咗又系醉鸡,所以今次试吓佢嘅驰名查鸭 我怀疑系我见到𠮶班店员求其推介🤣🤣识落几香口几好味,不过食食下一首觉得其实系烟鸭胸嘅味道😂😂😂而且非常细只,两个人好快share完将查鸭呢味𩠌其实真系一般, 上次食潮州嘢都谂起经历过🤣🤣都系觉得自己食紧烟鸭胸 夫妻肺片真系完全唔值得叫!如图所见极差,虽然我叫佢酱汁冥想,但系我想讲牛肚同埋牛展非常之干身完全不新鲜,就像说动好耐嘅食物拎出来,而且仲切得好薄好薄好薄,分量亦唔多,底下好多青瓜丝😅虽然啲青瓜丝好新鲜😅😅😅😅不过完全不值得吃…. 麻辣酱在旁边另上..也极为普通 海味集材煲非常清甜,个汤似鱼汤,感觉没有太重味精菜嘅份量其实唔多,而且冇通常都会有嘅西兰花海鲜份量不多,有带子,虾,少量鱿鱼丝不过我就觉得都是冰鲜货没有新鲜的感觉,鱿鱼完全没有味道😂整体而言平衡环境同埋服务态度可以吧
食物就实在麻麻了..