同同事们见到原址餐厅转左,所以去左试食,lunch time 都几好多人下,如果迟去都要等下位。人气推介系墨鱼卷,墨鱼饼,肉饼。仲有5个唔同既蕃茄汤底拣:普通蕃茄汤,酸菜蕃茄汤,西芹蕃茄汤,黑胡椒蕃茄汤,辣番茄汤。第一次去食时叫左个墨鱼饼面配普通蕃茄汤,个番茄汤底味道非常浓,唔会太酸甜甜地,令人饮完一啖左一啖,d 都亦都有好香嘅蕃茄味,同埋个汤入面仲有好多旧蕃茄😍好足料。但个墨鱼饼就一般般,唔算好好味。当时有新开张优惠,好似$2一只鸡翼,d 鸡翼个皮脆脆地好香口好好味~😋第二次去食时,我就叫左个墨鱼卷面配黑椒蕃茄汤,个墨鱼卷好好味,入面d 墨鱼滑好弹牙,有咬口,仲有成4块甘多,食完觉得好满足😋中意食少少辣嘅朋友就啱晒食黑椒汤底,唔会太啦有少少黑椒味,正!!有同事叫左肉饼,我都有试左少少,味道都好好,系有煎过既肉饼,咬时仲有少少肉质唔会太干身。

墨鱼饼蕃茄汤面
鸡翼