2022-03-30 321 浏览
今日黎九龙城返工,食lunch个阵经过呢间酥妃皇后见好多人排队就谂住试下啦🤤记得之前有同事请我食过都唔错,所以今次试下其他味🤣今次买左6只唔同嘅味👍🏻我就试左下面呢几只:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑糖麻薯软心芝士挞:芝士味浓,麻薯够晒软熟 而且唔太甜⭐️⭐️⭐️朱古力软心芝士挞:朱古力味够浓,芝士味亦都突出,整体唔错,唔会抢左大家嘅味⭐️⭐️⭐️⭐️榴连软心芝士挞:劲中意食榴连嘅我梗系要买返个啦,一拎出黎就闻到好香榴连味,咬第一啖就即刻感受到芝士同榴连嘅香味,中意食榴连一定唔可以错过⭐️⭐️⭐️草莓酥挞:吉士酱虽然有好多,但唔会太甜,个挞底仲有啲朱古力同士多啤梨酱,食晒成个都唔会觉得漏总结:芝士挞嘅味道都ok够,而且唔太甜,食晒成个都唔会太漏🤣但唔知系咪雪过落雪柜,个挞底略嫌有啲硬🤔不过整体黎讲,呢个价钱都可以一试👍🏻

今次买左6只唔同嘅味👍🏻我就试左下面呢几只:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑糖麻薯软心芝士挞:
芝士味浓,麻薯够晒软熟 而且唔太甜

⭐️⭐️⭐️朱古力软心芝士挞:
朱古力味够浓,芝士味亦都突出,整体唔错,唔会抢左大家嘅味

⭐️⭐️⭐️⭐️榴连软心芝士挞:

⭐️⭐️⭐️草莓酥挞: