2020-11-06
💙 最基本既选择系火锅任食!🍲 以入座时间 6:30-9:00pm 黎计就系 $198/per person💙 有鸡煲汤底劲正🤤 我同妈咪𠮶日想食冇咁浓味,所以嗌左花胶鸡煲!嚟到嘅时候,首先要饮碗鸡汤先,超好饮👍🏼 仲真系揾到两条大大嘅花胶🥰💙 火锅配料都系任叫,肥牛,猪肉,丸类,海鲜少不免👍🏼 💙 除咗火锅配料仲有熟食,例如炸物可以叫~💙 系呢个时段内加多$40 (total $238 per person),仲可以嗌埋日式放题!🍣 鱼生刺身任点😋💙 再加多$10 (total $248 per person),仲可以连韩烧都玩埋,牛舌, 鸡软骨, 鱿鱼等通通都有得铁板烧😍💙 饮品雪糕都系任食,两大个饮品雪柜,自制既竹蔗茅根汁都有,雪糕仲有好几只味添😊💙 讲真呢个价钱算系几抵食👍🏼👍🏼
💙 火锅配料都系任叫,肥牛,猪肉,丸类,海鲜少不免👍🏼
💙 除咗火锅配料仲有熟食,例如炸物可以叫~
💙 讲真呢个价钱算系几抵食👍🏼👍🏼