2017-07-28
唉....话说知道有间野新开起教育路,老婆话想试,咁咪去睇下啰,门面系几好睇既够光(费话,人地新装修)。但我同老婆都企左阵唔知入唔入好,本住唔好食都只系一次既大原则就入左去。点知就真系最后既一次。OMG.....就真系中伏,仲要系十面埋伏,原因系入左去先有写$17/100g, 我同老婆即系打左个突,100g咩料呀夹糖最贵都只系$9/100g。我只可以话系车仔面既做法,酒店既价钱,打边炉既𩠌,如果真系好钟意食车仔面既朋友,元朗仲有好几间好过佢同好食过佢既车仔面,唔需要去黎间挨贵𩠌。如果系打手or比左钱卖广告要交代既朋友,请用个心写,而某「xx男女」就写-食家对𩠌既重量无计算,咁不如话,商人就系睇中食家无重量既意识先用「克」黎计,想食平d都唔系唔得,2条菜2粒(迷你)丸再加生根(生根够轻呀嘛),面底都唔要(面底先最呃钱最重,都唔明点解个面会唔包),应该可以控制到$40楼下埋单(不过各位巴丝,佢地有最抵消费,所以要小心,当然就紧系无最高消费,你堆到成座山,佢地会仲更加开心)。各位仲要小心既系有部分𩠌系唔计重量直接收你$35-$40不等(如:虾)我地咁就食就左差唔多$200,同塲都听到其他食客
我地咁就食就左差唔多$200,同塲都听到其他食客大叫唔抵,我同老婆都话请愿去食鸡饭+自助饮品(如果系元朗人就知我讲边间)好过。
黎间野同食四川面无咩分别,只系装修有台式feel,如果你啰住$200起元朗,都应该有劲多选择。
永不推荐,永不录用,永不回头,永不再试
郑重声明:我系真金白银比钱食,完全无收过或有任何优惠或免费试食。
我果日食既单都show埋出黎,单上面都无任可优惠,请openrice你地指出我点收左间野既优惠或免费试食