2009-04-13 19 浏览
我地睇完一套伊朗戏之后想食中东野,但附近间our restaurant已经试过,唔知点解openrice话呢间野系中东菜㖞,可能系因为个老板系土耳其人挂。个土耳其人都几好笑容既,仲有一个香港女仔助手。初时我以为呢期咁兴食薯,实要排队啦,点知冇㖞。我地叫左一个俄罗斯沙律同墨西哥薯仔。墨西哥有d辣辣地,都ok既,但俄罗斯就除左有d酸忌廉同一d粉红色的怪汁之外,冇乜特别啰。两个薯仔的味都比较普通,系一般港式沙律料,都系oliver's比较香d。但薯皇的薯仔就好腍啰,佢除左个薯仔本身的薯之外,仲会加d薯蓉系上面,但份量对女仔就ok,男就唔够饱了。我谂土耳其老细要请埋我地两个做助手呀,我地一系隔离食,就有一大堆人帮衬啦。