2022-08-06
今日行过中港城入边有一间非常宁静嘅西餐厅,入到去餐厅空间宽敞,位置舒服,而且餐厅嘅侍应服务好好👍🏻每一道菜都主动帮客人玩暖碟,非常细心👍🏻👍🏻未上主菜之前都会侍应会附送餐包,可以一边等主菜一边食住热辣辣餐包🤓原桶烟熏猪手$298烟熏(原只)脆猪手伴柚子新薯及甜薯沙律侍应先将原只脆猪手递上客人闻一闻有烟熏味道,之后再将猪手切开细份完碟上!卖相非常吸引,有甜薯🍠,薯仔🥔,沙律菜,蕃茄仔,柚子及菠萝作伴碟。猪手的皮好脆嫩,咬落Juice,而且仲有淡淡的烟熏味道!猪手肥瘦均匀,咬落淡淡都系肉,可以配上酸酸嘅柚子同猪手一齐食,非常夹,感觉非常新鲜,并不肥腻😽西班牙红虾墨汁海鲜饭$348两只特大红虾🦞,红虾非常新鲜,有焗过烧烤嘅味道,有青口,海鱼块,仲有柠檬伴碟。浓香墨汁海鲜饭,半生半熟饭西班牙饭的口感配上各种新鲜海鲜,淡淡都系海鲜肉!虽然好好食但都要注意食相,避免满口都是黑色墨汁🤣估唔到尖沙咀都有一间隐世嘅西餐厅,环境舒服服务一流🥰
原桶烟熏猪手$298
烟熏(原只)脆猪手伴柚子新薯及甜薯沙律
西班牙红虾墨汁海鲜饭$348
估唔到尖沙咀都有一间隐世嘅西餐厅,环境舒服服务一流🥰