2023-10-29
万圣节一班人岀去中环夜游一下,一行十人带住小朋友,本身想去电梯下某连锁Pizza店,但原来已经执咗,喺中上环其实选择唔多,一方便呢边好多细舖,二来怕西餐嘈到人嘅同时又要考虑小朋友想食咩,所以都系决定去唐宫小聚。仲以为星期六又咁多人好难book,但一直唔记得打电话去结果当日朝早先醒起book, 去到发现原来根本唔使book,因为只有几枱客店员安排左我地坐一边卡位,基本上远离另一边客人,小朋友嘈少少都无嘈到人,服务亦相当唔错,因为我地有人拎住好多人,店员亦俾我哋放喺另一边bar枱位置。食物方面一如其他唐宫小聚一样好,冷盘叫咗蛏子,豆腐同醉鸡,最爱当然系乳鸽,不过咕噜肉比以往细碟,一人一旧都唔知有冇,流沙包、炒饭同煲仔饭唔记得影,不过要赞个煲仔饭,又香又有饭焦,饱都忍唔住要食,整体嚟讲餐饭食得好舒服而家仲有买2送1鸭屎柠檬茶,正
而家仲有买2送1鸭屎柠檬茶,正