2023-01-29 939 浏览
中环近扶手电梯一带一向都有好多cafe, 今次去呢间系可以同三五知己共渡一个休闲下午嘅好选择😚✨ 🧇 Black Tea Apple Crumble Waffle with Ice Cream $80肉桂🍎苹果用🥃威士忌煮过富有酒香✨🫖红茶waffle 即叫即整,外脆内软🌟配合云呢拿🍨雪糕同香脆嘅crumble,层次感十足✨✨✨☕️Espresso Tonic $55好高质嘅espresso tonic🥹 店员告知先饮一啖再搅~本身系带🍊橙香,搅完之后发现下面有柚子蜜😲第一次见呢个配搭~原来都好夹🥰🍹Cascara Tea Soda $65呢个又系好特别嘅~佢用咗咖啡树果实嘅果皮加入🍯蜜糖等调制😚饮落有啲西梅味~好适合唔饮咖啡嘅朋友试试🤓环境:4.1/5建议由扶手电梯过嚟😝行少好多楼梯😇 环境好整洁干净,可以静静咁渡过一个下午😌坐位都系十多个左右,见到好多客都买外卖拎走👍🏼服务:4.1/5店员会主动介绍制作饮品嘅食材,另外亦会提议食用嘅次序👍🏼 之后仲会问返feedback, 感觉亲切✨✨食物:4.2/5所有食物都好高质同埋对我黎讲好创新✨✨见到好多人叫Tiramisu👀下次黎会试试😚

✨☕️Espresso Tonic $55

🍹Cascara Tea Soda $65

环境:4.1/5

服务:4.1/5

食物:4.2/5
所有食物都好高质同埋对我黎讲好创新✨✨见到好多人叫Tiramisu👀下次黎会试试😚😚

Revisit: Yes
  • Espresso Tonic
  • Black Tea Apple Crumble Waffle with Ice Cream
  • Cascara Tea Soda