餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

上次去铜锣湾经过已经见到呢间健康餐厅,今次又比我系中环见到,无理由唔试既🤣 仲比师奶duck发现左,原来过滤咖啡系无限添饮☕️ 同埋如果消费够$680 就可以申请VIP,下张单开始就有9折同可以储分,够分就可以换奖品🎁 《𝓖𝓻𝓮𝓮𝓷 𝓦𝓪𝓯𝓯𝓵𝓮 𝓓𝓲𝓷𝓮𝓻》 🧇ℝ𝕠𝕒𝕤𝕥𝕖𝕕 ℂ𝕒𝕛𝕦𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 𝕖𝕘𝕘 𝕨𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖 都几大份🤭个鸡肉明显用左啲香料腌制,都几入味似系鸡胸既部份,但唔会鞋,啖啖肉👍🏻而窝夫系好松软果种,都几特别几好食🐥私心食法:加埋蜜糖食,咸咸甜甜仲好食💕 🥞𝔽𝕣𝕖𝕤𝕙 𝔹𝕖𝕣𝕣𝕚𝕖𝕤 𝔸𝕞𝕠𝕟𝕕 𝔽𝕝𝕠𝕦𝕣 𝔽𝕝𝕒𝕩 𝕊𝕖𝕖𝕕𝕤 𝕂𝕖𝕥𝕠 ℙ𝕒𝕟𝕔𝕒𝕜𝕖 专为生酮饮食而设👍🏻Pancake偏湿软,食落有阵杏仁味,有好微既颗粒感,应该系亚麻籽个人觉得几特别同几好食杂莓酱酸酸地,偏杰身,feel到真系无乜加糖生酮饮食人士可以一试!重有其他keto-friendly既menu 🍵𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟 𝕥𝕖𝕒 𝕝𝕒𝕥𝕥𝕖 绿茶味都几浓,甘甘地都系无落糖😂真系好健康奶可以选择skim milk/ whole milk .__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. ._

《𝓖𝓻𝓮𝓮𝓷 𝓦𝓪𝓯𝓯𝓵𝓮 𝓓𝓲𝓷𝓮𝓻》

都几大份🤭
个鸡肉明显用左啲香料腌制,都几入味
似系鸡胸既部份,但唔会鞋,啖啖肉👍🏻
而窝夫系好松软果种,都几特别几好食
🐥私心食法:加埋蜜糖食,咸咸甜甜仲好食💕

专为生酮饮食而设👍🏻
个人觉得几特别同几好食
杂莓酱酸酸地,偏杰身,feel到真系无乜加糖
生酮饮食人士可以一试!
重有其他keto-friendly既menu

🍵𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟 𝕥𝕖𝕒 𝕝𝕒𝕥𝕥𝕖

绿茶味都几浓,甘甘地
都系无落糖😂真系好健康
奶可以选择skim milk/ whole milk

.__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__.

总结: 美式装修,环境宽敞,食物健康好食,生酮人士都食得!

顺带一提中环店星期五,六,仲会营业到3am

环境:🐥🐥🐥🐥/5