餐厅: 圓貝 (中環大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-02-26 791 浏览
啱啱嘅新年食咗好多贺年食品 感觉自己油腻咗好多 但系呢日三点三又口痕想买个tea食🙈 友人就介绍我食呢间低卡低糖嘅素小食店 减轻啲罪恶感吖嘛🫢非常可仁见餐牌写呢杯系皇牌推荐就叫咗啦✌🏻 佢入面有可可碎 朱古力米盖同黄金燕麦奶 饮落有朱古力味 但系唔会太甜 面头嘅米盖好似cream嘅质地 加埋入面有珍珠质感嘅配料增强口感 不过成杯野饮都只系68千卡 唔驶怕肥腻🧋桂花桃龙呢杯系纯茶 配料有桃胶 雪燕同桂花 茶底就系黄金乌龙茶🍵 饮落口有好重嘅桂花香味 同茶底好夹 桃胶同雪燕够晒滋润养生 女士一定会好喜欢😻纽约辣芝士素批我仲加配咗呢款爆芝脆批嘅小食 外皮唔算好酥脆 但系入面嘅馅料好丰富🥟 食落有少少似加咗芝士嘅咖喱角咁 点埋西班牙莎莎酱食就冇咁油腻啦😛红丝绒麻糬曲奇最尾食埋件曲奇收尾就啱晒啦🍪 入面主要材料系纯素牛油 70%黑朱古力粒粒同埋主角麻糬🥰 个曲奇几软身 你睇下个麻糬几烟韧😎呢餐下午茶拣咗呢间健康素食小食店 真系唔会有罪恶感啊 特别钟意个低卡嘅饮品😋 又好饮又健康
桂花桃龙  非常可仁

非常可仁