2011-05-11 119 浏览
吃了好多次, 因为不是在中环上班, 每次去中环都一定会去买!!每次都是自选salad每次必点Romaine, 除非卖哂先会拣生菜, baby spinach都好味, 不过要加钱的~我系女仔唔怕吧~ 我会同佢讲俾我d我~! 个staff(english-speaking的)会"质"到个碗爆咁滞!!!!配料: 我是蔬菜人, 曾吃: black beans黑豆, broccoli 西兰花, chicken leg mushrooms鸡脾菇, edamame枝豆, grapefruit西柚, lentils扁豆, mandarin orange(推介要加, 会加入juicy味和好开胃), string beans等等~亦曾加钱要Smoke salmon, blue cheese,所有配料也新鲜爽脆!!重点是sauce, 最爱balsamic vinaigrette黑醋汁和lemon vinaigrette柠檬香醋汁!!!! 超正!!!拿了菜单, 睇定哂配料! 所以写得出以上名~!! 每次去中环都会去!!! 下次会买环保碗!因为个外卖碗好靓, 又唔漏水, 但每次吃完就掉好唔环保呀~!!所以会买碗

每次都是自选salad

所有配料也新鲜爽脆!!

所以会买碗, 仲有多两款toppings拣~!!

出街食饭, 除了Supermarket, 很难食到新鲜菜, 在西餐店要一碟salad都60蚊以上, 仲要好少份量
每次买这里, 都会食到饱, 系饱哂~!! 再去再去go go!!
10 分钟 (外卖自取)
  • 黑醋汁
  • 柠檬醋汁