2023-10-23
喺门口望入去感觉装修唔错,就入去试吓,结果都有d失望。鹅肝多士都真系有啲干,Overcooked左哂左件鹅肝,$42一件,其实都唔平,呢个价钱无谂过会煮过龙。话系龙虾汁,但完全无龙虾汁嘅味。感觉同我自己喺屋企用罐头煮差唔多。海鲜得mussel and prawn,都唔太海鲜。唯一一样可以赞嘅系猪肋条配薯条, 猪肋条食落几软,容易咬有用以切,呢个味道唔错,质量嘢系最好。黑松露有少量味,唔强烈。成碟嘢好油,而且冇乜味,去连菇味都无,呢碟真系麻麻哋,净系记得食完成个咀好油。本身睇佢门面,以为有啲质素,但系食落又有啲失望。味到真系有待改善,呢个价钱可以喺中环食得几好,佢收紧中环嘅价钱但真系太子嘅质素,觉得仲有好大进步空间。抵赞系餐厅侍应有礼貌,但有d怕丑,可以接受。