2023-08-20
系米估吾到中环都会有文青Cafe呢?😆 佢既位置仲要系中环半自助扶手电梯下面 只要你搭过望落去都会途经见到佢😙 餐厅装修以牛油果绿色为主调🥑 环境非常休闲舒适😌 真系好岩三五知己系度一边食嘢 一边倾下计架!!白酒忌廉汁煮青口 $138白酒忌廉汁又香又滑 青口完全吾需要配上其他调味已经好鲜味👍🏻 再配埋面包点啲白酒忌廉汁黎食 好滋味😋烟三文鱼飞鱼子白酒忌廉汁意大利饭 $178有两朵用烟三文鱼摆成既花花好靓🌹 烟三文鱼同飞鱼子分量都好足😍 飞鱼子爽口卜卜脆 而且意大利饭都够硬身 好有口感 几正宗下架😛汤力咖啡 $49市面上少啲地方见到佢☕ 但简单既配搭 饮左一啖之后 除左保留到咖啡既甘香 加左Tonic Water感觉十分清新😆清甜苹果枇杷绿研 $52呢个组合真系第一次见😂 苹果🍎 加上枇杷🥭 原来都好夹😆 两款水果都系属于酸酸甜甜既 夏天饮真系好fresh😁纽约芝士蛋糕配士多啤梨雪糕 $88芝士蛋糕口感绵密细滑 芝士味浓郁🍰 而雪糕亦都香浓软滑 淡淡既士多啤梨味🍓 最特别之处系雪糕下面仲有啲藜麦tim🫣
白酒忌廉汁煮青口 $138
烟三文鱼飞鱼子白酒忌廉汁意大利饭 $178