2020-01-07
中环返工如果唔介意行上少少就可以黎到pmq嘅喵一下食lunch🤤可以用openrice app book位,所以以中环lunch time度度都好多人黎讲算系卖点之一,非常方便。我黎过五六次,次次都只系叫同一款:茶熏鸡佐乌龙茶渍饭!!因为真系好味到唔舍得叫另一款😂😂😂我最钟意系熏鸡!!真系好香!!配埋mustard无得输!!而且份量够多,女仔黎讲一定够饱!!不过我见过其他朋友食嘅盐水鸡饭呀䐁肉烧饭呀卖相都好似唔错咁。加上餐会送埋一碟小青瓜,清清地,好味道。仲有个冬瓜茶甜甜地,好好味。不过近排好似越黎越多人知道依度有咁好味嘅台湾嘢。以前可以好清净悠闲咁食饭,依家虽然都依然好舒服,但会见到店员非常忙好急促咁走黎走去😂不过都唔会影响我对依度嘅喜爱。