可以话比大家知 呢间中环吉寿 差差差 坚系唔好去食好难得屋企人齐齐放假 谂住近近地出去食好既餐 就去订中环吉寿食放题本来开开心心既 点知去到个门口 哗多人到爆 企左阵咋 都觉得就快局到吸唔到气过多阵就入得 d位迫到爆 都算谂住落order啦 谂住比d单staff啦咁我地坐系剌身位斜对既 个阵得一个waitress 咁嗌唔该啦 但佢无应 好啦 再嗌多次唔该 唔知佢系咪听唔到定点 咪再讲多次啰点知佢好大声话等等啦 之后转身抢走哂d单 好唔耐烦咁咁我以为佢执紧碗 人又多 先咁唔耐烦 所以我都已经算啦 可能真系忙(黎完野食之后 再落ORDER 都系一手抢左去 AGAIN 可能佢一直都系个个POST先要对住佢) 好啦野食黎到 我真系好救命 我未食过咁差难食既放题烧羊鞍 一啖咬都咬唔到 OMG 蟹肉粥 得个半锅 水汪汪 仲要得个咸字小小甜味都无 = = 炸软壳蟹手卷 又冻又LUM仲要无味!!!!!!!就连我DAD好钟意食 无论点都会食小小既 食左一啖都唔食!!!!!真系差到喊 最精彩既黎啦雪花肥牛锅 ^^ 我差唔多就讲哂#^#&$%#@成碗糖水咁 !!!!!!!!! D肥牛一主主 我真系唔该

可以话比大家知 呢间中环吉寿 差差差 坚系唔好去食

过多阵就入得 d位迫到爆 都算

谂住落order啦 谂住比d单staff啦
点知佢好大声话等等啦 之后转身抢走哂d单 好唔耐烦咁
(黎完野食之后 再落ORDER 都系一手抢左去 AGAIN
可能佢一直都系个个POST先要对住佢)

好啦野食黎到 我真系好救命 我未食过咁差难食既放题

成碗糖水咁 !!!!!!!!! D肥牛一主主
我真系唔该哂

最后既甜品竟然系一粒雪糕糯米糍 真系好cheap啰 我去便利店都有得买啦

仲要话乱哂唔知咩味 咁好心就分好哂 问下要客人要咩味啦 客人为本啰应该

我唔想餐饭食得唔开心 我忍到差唔多出门口 个阵我先叫经理
数哂d staff既服务态度差 出黎 真系嬲到我 抢单好无礼貌啰
仲要一句唔好意思都无 已经转个身递埋比佢啦 抢哂呀?钱黎嫁?
哗 几次啰仲要 我火都黎埋 唔该
培训一下啦 最衰DAD系咁叫我走
我真系好想听到个位黑人憎无礼貌个位女STAFF讲声SORRY啰!!!

野食差 态度差 地方差 差差差X1OOOOO

最后一提 真系唔值得食 连试都唔好试 $600咁就无左 唉 好失望 讲真。
2012-07-22