2024-11-11 189 浏览
为左喺金钟返工嘅朋友仔食晏,特登喺search吓附近有咩好嘢食,俾我揾到呢间Uncle Pizza,虽然佢位置有啲隔涉,但系都食晏时间都坐满晒人。lunch set好抵食,份量仲好大份添🍕 pizza即叫即焗好食😋我叫左uncle steven pizza 系主打,是日例汤蘑菇汤好足料,同埋海鲜蕃茄意粉都有水准👍🏻嚟到先发现原来呢度有只吉祥猫好友善好爱任摸唔嬲。😍负责人好健谈好钟意同啲食客倾偈,气氛好chill- 是日餐汤 mushroom soup 蘑菇汤-uncle Steven pizza 超级食肉兽 $208-百里香海鲜阔意粉 lunch set $128📍G/F, 25 Elgin Street, SoHo, Central, Hong Kong 好。

- 是日餐汤 mushroom soup 蘑菇汤
-百里香海鲜阔意粉 lunch set $128