2019-10-21 1888 浏览
朋友介绍呢间个weekend brunch几抵, 系附近返工咁耐都未试过, 所以约埋同事一齐黎试个lunch。个龙虾Caesar Salad 好有惊喜, 个salad dressing好香浓龙虾味, 龙虾肉都份量十分generous, 女仔食个salad都好够! 甜品ok精致, 环境就确系几舒服, 望到出面花园, 中环黎讲算好chill。下次可试dinner。走个时见到有个露天地方有人带狗狗食tea, 问下员工先知原来呢间酒店系pet-friendly。我自己都系狗主, 香港实在无咩地方可以带埋狗仔出黎玩, 仲要系酒店! 不过都系等秋天凉少少先带狗仔黎玩, 仲可以影下靓相。

Lobster Caesar Salad
Mille-feuille