2023-12-29 587 浏览
食物:叉烧滑蛋饭($60),平时食开叉烧滑蛋饭嘅叉烧都系一片片,而呢间嘅叉烧就切到一粒粒,食落都方便啲,而家叉烧就正正常常不过不失,蛋都炒得够滑,豉油量适中,唔会多到浸住啲饭,份量亦都够,个饭以呢个价钱同地区黎讲都可以接受,而杯热奶茶入口都几滑,茶够热,可惜茶嘅苦涩味比较重,同埋带有微微嘅酸味。服务:职员主动及友善,可能系佢哋做惯游客生意,会好主动同客人倾计同埋介绍佢哋嘅食物。上菜时间都好快,我落单到上齐嘢食都系十分钟内。环境及洁净程度:香港嘅典型大排档风味,因为坐喺横街,都唔会预佢好干净,但就可以体验到香港大排档嘅味道。而餐具方面佢哋就用即弃餐具,系比较干净但唔环保。价钱:喺中环区嘅大排档食一碟饭加一杯热饮$60,算系不过不失啦。
食物:

(午餐)滑蛋叉烧饭加热奶茶

服务:

环境及洁净程度:

价钱:
喺中环区嘅大排档食一碟饭加一杯热饮$60,算系不过不失啦。

2023-12-29