2019-05-12 2275 浏览
最近又比🍔发掘到一个放lunch好地方!餐厅位置系有少少隐秘,算系街尾嘅位置,加上门口位唔系好显眼,真系随时miss左都唔知🤭 餐牌菜式主要集中系biang biang面,辣妹面,饺子同小食。面嘅辣度任你拣,睇黎一班嗜辣者又可以出重嘞🏃🏼‍♂️-乳香鸡翼biang biang面 ($57) 第一次试依只面,感觉好有趣😍 面条扁而薄身,比一般嘅面阔几倍,食落非常滑口。一碗面就系净系得一条面😂 但足以食饱你同我~ 面上面有啲辣酱,紫菜同蒜粒,辣度可以拣,由微辣至大辣🌶 但单靠啲酱味道都偏淡左啲,加少少醋调味会好食啲🥰 叫左中辣都几够辣!乳香鸡翼用南乳腌过再拎去炸,几够香同外皮够脆😊羊肉饺招牌辣妹面($57) 辣妹面嘅汤有啲酸酸哋,带点麻辣,面条系幼身个只。羊肉饺有三只,馅料都算多,饺皮系比较厚身偏饱肚个只🥟酸辣土豆丝, 个价钱唔系会记得😂 一上枱就闻到好大阵镬气,有啲似干抄牛河只味🤣 酱油同胡椒味几够,系土豆丝唔够酸,但都脆身嘅!

2019-05-10