招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (華商會所大廈)
资讯:

2020-11-27 104 浏览
喂~约你听朝去食早餐吖晌11月25日开张嘅谭仔中环店装修走怀旧香港风 店内充满住花花阶砖同霓虹光管还有茶餐厅式卡位 细心啲睇墙上嘅画仲系用众位谭仔姐姐个样砌成添架另外 中环店出咗限定版早餐 快啲抢先试吓啦!中环限定:🔺烘土匪芝士三文治(炸酱)🔺烘土匪芝士三文治(番茄)* 哩2款多士要趁热辣辣一上枱就即刻食,面包烘得香脆,而且面头都洒上了土匪嘅调味料,好惹味,中间嘅芝士溶紧流心食好正,炸酱款似食紧芝士焗肉酱咁,好夹!啱晒重口味人士。而我自己最钟意番茄个款🍅,番茄厚身,同芝士绝配,邪恶得嚟又清新。🔺家乡泡米通粉* 米通粉食落似比较烟韧啲嘅银针粉,口感几特别,而且索咗啲汤好入味,清汤底好适合早餐食,配料有冬菇、肉碎。另外还有:☕️热意式泡沫咖啡☕️热鲜奶咖啡选用咗意大利Segafredo 咖啡豆,饮落都几香浓。🔸脆肉鲩木瓜鱼汤米线汤底鲜甜,感觉好健康。鱼肉爽脆,佢哋嘅脆肉鲩系用蚕豆养殖,比一般嘅含嘅蛋白质更丰富,岩哂减肥增肌嘅朋友。🔸凉拌茄子、土匪鸡翼、麻辣猪耳、川风香辣黑柏叶哩几款惹味小食,有辣有唔辣嘅,佐米线食一流。

喂~约你听朝去食早餐吖
晌11月25日开张嘅谭仔中环店
装修走怀旧香港风
店内充满住花花阶砖同霓虹光管
还有茶餐厅式卡位
细心啲睇
墙上嘅画仲系用众位谭仔姐姐个样砌成添架
另外 中环店出咗限定版早餐 快啲抢先试吓啦!

中环限定:
🔺烘土匪芝士三文治(炸酱)
🔺烘土匪芝士三文治(番茄)

🔺家乡泡米通粉

另外还有:
☕️热意式泡沫咖啡
☕️热鲜奶咖啡
选用咗意大利Segafredo 咖啡豆,饮落都几香浓。

🔸脆肉鲩木瓜鱼汤米线

🔸凉拌茄子、土匪鸡翼、麻辣猪耳、川风香辣黑柏叶
哩几款惹味小食,有辣有唔辣嘅,佐米线食一流。
用餐优惠
试食活动