2019-08-02
今日我去左trois cafe呢一间中环稳世Cafe 我开极力推介俾大家去一定一定要去试 呢一间Cafe我一试就爱上佢哋系主打Panini 咖啡同埋茶我哋嚟食lunch 就叫咗个牛油果烤鳗鱼配牛角包 真系好正 佢里面有蒲烧鳗鱼 松露碎蛋沙律同埋牛油果 口感非常正 呢一种fusion我都系第一次食 我系一定会返嚟食👍🏼👍🏼👍🏼另外我哋再嗌咗个日式叉烧拖鞋面包 拖鞋面包佢本身系比较有咬口 所以如果你钟意食法式面包嘅话 呢一个就啱晒你啦 佢一日式叉烧就好似平时我哋食拉面一样 仲有糖心蛋 车打芝士系里面 好好食㗎 而且呢个价钱我觉得系超值添呀 讲到嘢饮 大家都知我好钟意玫瑰味嘅嘢饮 呢度竟然有玫瑰latte 仲要系唔含咖啡嘅 佢嘅花味超香 同埋佢啲奶都好滑 呢个都系必叫😍另外我哋仲叫咗个iced latte佢 个卖相靓就唔再话 佢仲可以俾你拣唔同嘅豆 所以如果咖啡控嚟到嘅话就啱晒你啦.