2024-02-05 80 浏览
晚上同朋友去完中环行街,之后谂住去食嘢同埋饮吓嘢、中环同上环附近有好多特色嘅酒吧餐厅,今次我朋友就推介左一间好有异国风味绿化空间嘅餐厅、里面嘅美食都好精致同埋布置得好靓!餐厅分两层上下层、钟意私人空间可以选择上层!除咗环境优美之外、仲觉得餐厅装修风格好有一贯特色!蒜香辣椒橄榄油扁意大利粉:蒜香同辣椒橄榄油非常之夹、份量都大份,蒜香味道系最突出!再配合香草更加香浓!炸甘鲷鱼配甜橙回香沙律:炸金鲷鱼鱼燐脆香、鱼肉鲜滑鲜嫩,甜橙🍊好配、沙律味道好有特色!柠檬汁香喷喷!招牌香草焗鸡(半只)配焦糖栗米:香草焗鸡半只,份量都够3-4人食,再配合焦糖粟米、栗米香浓同甜滑!烤得香香脆脆!-特饮马天尼🍸士多啤梨质感香港友生啤酒樱桃特饮cocktail马天妮、士多啤梨幼滑质感!酒感香滑无比!!香港友生啤酒香滑大杯,樱桃特饮cocktail酒香味道突出Le Jardin à Soho中环卑利街67号中兴阁

蒜香辣椒橄榄油扁意大利粉:

炸甘鲷鱼配甜橙回香沙律: