依间位于中环既汉堡包店以炸鸡burger为主,而且所有既果汁都系用新鲜生果同超低卡,价钱系中环黎讲性价比好高😋Combo B-Chicken sando+ waffle fries+Drink($98)我叫左两个combo有8种吾同自家研制酱汁既burger可以拣,我一个拣左honey mustard一个拣左truffle mayo,佢既炸鸡真系做得好出色,炸鸡好厚同大块,鸡既外皮好脆,咬落去d鸡肉超嫩滑多汁,吾会有好重既炸粉同油腻既感觉,配蜜糖芥末酱食好正❤️而truffle mayo松露味好香,满满自制既酸瓜同菜丝沾满蛋黄酱,burger口感松软有牛油香,下次要试埋其他酱😋饮品我拣左blackberry charcoal oolong同goosberry oolong,我自己比较钟意goosberry,新鲜果汁配茶底味道岩岩好吾会太酸,重点系只系得60卡路里!配burger食口感清新无咁漏又无咁大罪恶感🥰

2021-01-21
外卖自取